Sodelujoči

Majski sklop dogodkov Postoj na živi ulici z mladimi je  potekal med 8. in 23. majem.  V tem obdobju bo Postojno obiskalo tudi nekaj znanih slovenskih ustvarjalcev. S šolarji v občini Postojna se bodo tako na pogovorih srečali Tilen Artač,akademski glasbenik, imitator in voditelj prireditev, Nik Škrlec - voditelj mladinske oddaje Male sive celice in  slovenski rekorder v recitiranju števila pi, državni prvak v pomnenju 2015, ter letošnji prejemnik Viktorja. Z nami se bo družil tudi Sašo Stare, stand-up komik in Rok Trkaj, raper. Popoldne so so z nami in mi z njimi preživeli Boštjan Gorenc Pižama, Anita Ogulin ter Andreja Sterle Podobnik, za smeh so poskrbeli Tešky s prijatelji. Piko na i pa so dodali Tokac iz skupine Dan D, Tone Kregar iz skupine MI2 in domačin Drago Mislej Mef.

Umetniški program slovesnosti, ki ga je zasnovala Anuša Gaši, pa so oblikovali učenci postojnskih šol in vrtca. Za izdelavo scenografije so poskrbel na  Srednji gozdarski in lesarski šoli Postojna ter gojenci  Varstveno delovnega centra Postojna.

Letos so se sodelovanju v projektu pridružile tudi članice Društva prijateljev mladine občin Postojna in Pivka ter Klub upokojenih v vzgoji in izobraževanju občin Postojna in Pivka. 

 

Da bo lanski dogodek vsem nam ostal v lepem spominu pa so poskrbeli Žerjavisti. Njihovo kreacijo si lahko ogledamo na spodnji povezavi.

https://youtu.be/ehM6YGgqt7Q

Izseke letošnjega pa lahko na povezavah: 

https://youtu.be/H4wyiz1OAT0

https://youtu.be/ACIyo1s8cXs

https://youtu.be/MrzfA41Hutw

http:// https://youtu.be/nm5tljmm0wc

Povezave