Dogodki

Seja Otroškega občinskega sveta

Knjižnica Bena Zupančiča Postojna, Postojna, 16.4.2018 ob 9.00
Fotka

V sklopu projekta Po-stoj na živi ulici z mladimi se bo 16.4. odvijala zdaj že 4. seja Otroškega občinskega sveta, kjer bodo otroški svetniki in svetnice obravnavali področje mladih v občini Postojna. Pregledali bodo kaj je bilo v tem času na tem področju že narejenega in kaj so njihove smernice za naprej. Tema 4. seje otroškega občinskega sveta je Mir.

 

Literarni večer z Andrejem Rozmanom Rozo

Knjižnica Bena Zupančiča Postojna, Postojna, 17.4.2018 ob 18.00
Fotka

Knjižnica Bena Zupančiča bo na literarnem večeru gostila pesnika, dramatika, režiserja in igralca Andreja Rozmana Rozo, ki sodi med najizvirnejše in najbolj vsestranske sodobne ustvarjalce pri nas.

Zaključek natečaja "Kjer preteklost sreča prihodnost"

Knjižnica Bena Zupančiča, Postojna, 25.4.2018 ob 17.00
Fotka

Vabimo Vas na prireditev ob zaključku natečaja Evropa v šoli, v katerem so se pomerili osnovnošolci šol iz Postojne in Pivke. Program bodo popestrili številni gostje. Vse otroke pa vabimo, da se nam pridružijo uro pred prireditvijo, kjer bo za njih organizirana delavnica, v sodelovanju z Notranjskim muzejem.

Osrednja prireditev "PO-stani glas miru"

Kulturni dom Postojna, Postojna, 26.4.2018 ob 17.00

Na prireditvi "PO-stani glas miru" se nam bodo s številnimi ustvarjalnimi dosežki otrok predstavile šole in vrtci iz postojnske občine. Na dogodku bomo predstavili tudi unikatne izdelke, ki bodo nastali pod spretnimi rokami uporabnikov Šenta, VDC-ja in ostalih uporabnikov, ki se bodo ponovno pridružili edinstveni Unicefovi svetovni zbirki punčk iz cunj.